Nations League : Χωρίς γκολ τα παιχνίδια σε Ιρλανδία και Καζακστάν

Nations League : Χωρίς γκολ τα παιχνίδια σε Ιρλανδία και Καζακστάν

Με 0-0 έληξαν τα παιχνίδια Ιρλανδία-Ουαλία και Καζακστάν-Αλβανία για το Nations League.

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι της Ιρλανδίας με την Ουαλία αλλά και αυτό ανάμεσα σε Καζακστάν και Αλβανία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Nations League.

Στο παιχνίδι του 4ου ομίλου του 2ου γκρουπ, η Ουαλία έφυγε με τη λευκή ισοπαλία από την Ιρλανδία και διατηρεί την πρώτη θέση στον όμιλό της με 7 βαθμούς.

Στο 26′ ο Ράμσεϊ έκανε ένα ωραίο σουτ με τον Ράντολφ να αποκρούει και στο 34′ οι Ιρλανδοί είχαν μια καλή στιγμή με το σουτ του Μπρέιντι να φεύγει ελάχιστα έξω. Με λίγες ευκαιρίες, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε ανάλογο ρυθμό. Στο 55′ ο Λονγκ αστόχησε για λίγο με κεφαλιά και στο 78′ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια ευκαιρία με τον Χόργκαν να σουτάρει και τον Ροντόν να σώζει με προβολή. Στο 84′ η Ιρλανδία έμεινε με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον ΜακΚλιν και λίγα λεπτά μετά το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ.

Στο παιχνίδι του 4ου ομίλου του 3ου γκρουπ, το Καζακστάν υποδέχθηκε την Αλβανία. Οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία και ισοβαθμούν στον όμιλο καθώς έχουν και οι δύο από 4 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ φτωχό θέαμα με το Καζακστάν να έχει τη μοναδική ευκαιρία. Στο 3ο λεπτό ο Αϊμπέτοφ έκανε ένα σουτ και ο Μπερίσα απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε ελαφρώς. Στο 50′ η Αλβανία είχε την πρώτη καλή στιγμή της με τον Μπαρέ να παίρνει την κεφαλιά και τον Ποκατίλοφ να σταματά τη φάση. Στο 70′ το σουτ του Τράσι έφυγε λίγο έξω και στο 88′ ο Ποκατίλοφ είπε και πάλι όχι, αυτή τη φορά σε πλασέ του Σεφέρι. Έτσι οι δύο ομάδες τελείωσαν χωρίς γκολ το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ