Nations League : Στην κορυφή η Φινλανδία, «μοιρασιά» στη Λιθουανία (vids)

Nations League : Στην κορυφή η Φινλανδία, «μοιρασιά» στη Λιθουανία (vids)

Η Φινλανδία νίκησε με 1-0 την Ιρλανδία ενώ Λιθουανία και Αλβανία έμειναν ισόπαλες στο 0-0 για το Nations League.

Η Φινλανδία πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ιρλανδία ενώ Λιθουανία και Αλβανία έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League.

Στο παιχνίδι για τον 4ο όμιλο του 2ου γκρουπ, η Φινλανδία υποδέχθηκε την Ιρλανδία και πήρε τη νίκη με 1-0. Με αυτό το αποτέλεσμα πήγε στην κορυφή του ομίλου φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 37′ με τον Σόιρι να γυρίζει στον Πούκι ο οποίος σούταρε και έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω. Στο 44′ ο ίδιος παίκτης πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι ωστόσο αστόχησε για εκατοστά. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ιρλανδοί είχαν δύο πολύ καλές στιγμές. Στο 64′ το πλασέ του Στίβενς σταμάτησε στο δοκάρι των Φινλανδών ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Ντόχερτι με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο 67′ ο Πούκι συμμετείχε σε μία ακόμη φάση των γηπεδούχων καθώς γύρισε στον Γένσεν που με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Στο 92′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Κέρτις και την εντυπωσιακή απόκρουση του Χραντέτσκι. Έτσι η Φινλανδία πήρε τη νίκη με 1-0 και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Στο παιχνίδι του 3ου γκρουπ, Λιθουανία και Αλβανία έμειναν στο 0-0 και έφτασαν αμφότερες στους 5 βαθμούς σε έναν ισορροπημένο όμιλο.

Στο 4ο λεπτό ο Λάτσι είχε μια καλή στιγμή από το ύψος της περιοχής αλλά αστόχησε. Από την πλευρά τους οι Λιθουανοί είχαν μια καλή φάση στο 32′ με το σουτ του Νοβικόβας να περνά λίγο έξω. Στο 38′ ο Σεφέρι σούταρε και ο Σβεντάουσκας έδιωξε σε κόρνερ. Μετά από αυτές τις φάσεις, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με καλή ευκαιρία. Μετά από σέντρα του Σιργκέντας, ο Μπενέτα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Μπερίσα. Στο 65′ οι Αλβανοί δεν πήραν το προβάδισμα καθώς ο Σβεντκάουσκας σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Σεφέρι όπως έκανε και στο 75′ στο πλασέ του Τσεκίτσι. Το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ