Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πως να κερδίσει ο ΠΑΟΚ την Ομόνοια. Είναι γνωστό χρόνια ότι δεν παίρνει νίκες στην Αθήνα
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

«Το Euro μπορεί να γίνει και σε μία χώρα»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εξέφρασε την ελπίδα του να γίνει κανονικά όπως έχει προγραμματιστεί το Euro. Ωστόσο, αποκάλυψε και τις εναλλακτικές επιλογές.

«Το Euro μπορεί να γίνει και σε μία χώρα» | to10.gr

Το Euro ήταν να γίνει το φετινό καλοκαίρι. Σε 12 διαφορετικές πόλεις-χώρες της Ευρώπης. Ωστόσο, ο κορωνοϊός ανέτρεψε τα πάντα. Με συνέπεια η διοργάνωση να μετατεθεί για το καλοκαίρι του 2021 και το διάστημα 11 Ιουνίου-11 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βέβαια, κανείς δεν εγγυάται ότι το Euro θα διεξαχθεί κανονικά αυτή τη φορά. Καθώς η πανδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται και τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν ξανά.

Ο πρόεδρος της UEFA, πάντως, Αλεξάντερ Τσέφεριν, δήλωσε βέβαιος για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Αλλά άφησε ανοιχτό το παράθυρο να γίνει το Euro σε 5, 4 ή ακόμα και σε μία χώρα, αντί για 12.

«Προφανώς και ανησυχούμε για την κατάσταση που επικρατεί και το δεύτερο κύμα της πανδημίας, όμως, είμαστε απόλυτα βέβαιοι αυτή τη στιγμή για τη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Το πλάνο είναι να γίνει ακριβώς όπως έχει προγραμματιστεί και σχεδιαστεί, όμως, αν χρειαστεί και δεν μπορέσουμε να γίνει σε 12 πόλεις, τότε μπορεί να γίνει 11, σε 8, σε 5, μπορεί και σε μία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσέφεριν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από