Οι ακριβότεροι παίκτες που θα απουσιάσουν από το EURO 2020 (pics+vids)

Οι ακριβότεροι παίκτες που θα απουσιάσουν από το EURO 2020 (pics+vids)

Κώστας Μανωλάς, Έρλινγκ Χάαλαντ και οκτώ ακόμη κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που δεν θα δώσουν το παρών στην τελική φάση του EURO 2020.

Το Euro ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού έφερε τα πάνω-κάτω (και) στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να το μεταφέρει για το 2021.

Σε λίγους μήνες, λοιπόν, 24 ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, αλλά ορισμένα κορυφαία ονόματα θα απουσιάζουν, καθώς οι χώρες τους δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση.

Η Sun δημοσίευσε μια λίστα με τους δέκα ακριβότερους παίκτες που θα λείψουν από τη διοργάνωση και στην κορυφή βρίσκεται ο Γιαν Όμπλακ με 80 εκατομμύρια λίρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σλοβένος τερματοφύλακας, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ματς με την Ελλάδα (0-0) για το Nations League, δεν έχει πάρει μέρος σε μεγάλη διοργάνωση με τη χώρα του από τότε που έκανε ντεμπούτο με το εθνόσημο (2012).

Στη λίστα υπάρχει και ελληνικό στοιχείο, καθώς ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στην έκτη θέση των ηχηρών απουσιών με 28,5 εκατομμύρια λίρες.

Δύο αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο τρομερός Έρλινγκ Χάαλαντ (2ος με 71,5 εκατομμύρια λίρες) και ο εξαιρετικός Μάρτιν Όντεγκααρντ (5ος με 40 εκατομμύρια λίρες), θα λάμψουν δια της απουσίας τους από πλευράς Νορβηγίας.

Τέλος, παρότι ήταν φαβορί για να προκριθεί, η Σερβία θα απουσιάσει από το EURO και έτσι τρία μεγάλα ονόματα θα χάσουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μεγάλη διοργάνωση (Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – 58 εκατομμύρια λίρες, Φίλιπ Κόστιτς – 28,5 εκατομμύρια λίρες, Λούκα Γιόβιτς – 22 εκατομμύρια λίρες).

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τη λίστα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ