Γαλλία: Μπενζεμά… 2.058 μέρες μετά

Γαλλία: Μπενζεμά… 2.058 μέρες μετά

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας έπειτα από 2.058 ολόκληρες μέρες.

Ο Καρίμ Μπενζεμά επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Γαλλίας μετά από 2.058 ημέρες απουσίας, προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία των «πετεινών» για το EURO 2020, που θα αρχίσει στις 11 Ιουνίου.

Η τελευταία φορά που ο έμπειρος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε περάσει τις πύλες του κέντρου στο Κλερφοντέν, ήταν στις 7 Οκτωβρίου 2015. Με την τσάντα του κρεμασμένη στην πλάτη και φέροντας ακουστικά γύρω από τον λαιμό του, εκείνο το πρωί, ο Μπενζεμά δεν μπορούσε να φαντασθεί ότι θα έμενε εκτός «τρικολόρ» για περισσότερο από μισή δεκαετία.

Εκτοτε και με αφορμή το σκάνδαλο για το βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο οποίο ενεπλάκη, ο Μπενζεμά είχε τεθεί εκτός εθνικής ομάδας. Ομως μετά από πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, οι δύο άνδρες συμφώνησαν να αφήσουν αυτό το θέμα στο παρελθόν και να γίνει μία νέα αρχή, με τον Γάλλο άσο να φορά την φανέλα με το… ασυνήθιστο γι΄ αυτόν Νο 19.

Πέντε χρόνια και επτά μήνες αργότερα, ο Μπενζεμά επιστρέφει στις προπονήσεις των παγκόσμιων πρωταθλητών για να συναντήσει παίκτες με τους οποίους δεν έχει προπονηθεί ποτέ, όπως ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Ουσμάν Ντεμπελέ.

«Έχω την ευκαιρία να παίζω με τον Ραφαέλ Βαράν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μου είπε ότι όλοι με περίμεναν, ότι όλοι ήταν χαρούμενοι. Δεν ανησυχώ για την προσαρμογή μου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα είναι εντάξει», σχολίασε μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «L` Equipe» ο Μπενζεμά, ο οποίος μετρά 27 γκολ σε 81 συμμετοχές με τους «πετεινούς».

Κατά πάσα πιθανότητα, ο χαρισματικός σκόρερ, θα φορέσει ξανά την φανέλα της εθνικής ομάδας, στις 2 Ιουνίου και στον φιλικό αγώνα που θα γίνει στην Νίκαια με αντίπαλο την Ουαλία.

«Θα είναι περίεργο, κάτι ιδιαίτερο. Το να ξαναφορέσω την φανέλα, να ακούσω τον εθνικό ύμνο. Αλλά έχω εμπειρία και θα τα καταφέρω. Θα είναι κυρίως χαρά και απλά ανυπομονώ να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο», τόνισε με νόημα ο Μπενζεμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ