Με Ρονάλντο η έναρξη της προετοιμασίας της Πορτογαλίας για το EURO

Με Ρονάλντο η έναρξη της προετοιμασίας της Πορτογαλίας για το EURO

O Κριστιάνο Ρονάλντο ενσωματώθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του EURO.

Οι περισσότεροι απ’ τους διεθνείς της Εθνικής Πορτογαλίας, συμπεριλαμβανομένου και του Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεκίνησαν απ’ την Πέμπτη (27/05) την προετοιμασία τους για το Euro2020, με την πρώτη συγκέντρωσή τους στο κέντρο εκπαίδευσης της πορτογαλικής ομοσπονδίας, κοντά στη Λισαβόνα.

«Είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης κι αυτό από μόνο του είναι πηγή υπερηφάνειας για όλους μας. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στις δυσκολίες που θα έρθουν μπροστά μας» τόνισε ο επιθετικός των Πορτογάλων Αντρέ Σίλβα την Πέμπτη (27/05), στην πρώτη συνέντευξη Τύπου.

Από τους 26 παίκτες που κλήθηκαν από τον Φερνάντο Σάντος, 21 εξ αυτών ήταν παρόντες στην πρώτη προπόνηση. Δικαιολογημένοι απόντες ήταν οι Ρουμπέν Ντίας, Ζοάο Κανσέλο και Μπερνάρντο Σίλβα, οι οποίοι προετοιμάζονται με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον μεθαυριανό (Σάββατο 29/05) τελικό του Champions League με την Τσέλσι στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο.

Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει στον όμιλό της τους παγκόσμιους πρωταθλητές Γάλλους, τη Γερμανία και την Ουγγαρία και θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία στις 10 Ιουνίου για την Ουγγαρία, που θα αποτελέσει τη «βάση» της καθ’ όλη τη διάρκεια του Euro.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ