Πάρτι με «7αρα» για την Ελβετία (7-0) – Στο ρελαντί η Τουρκία (2-0)

Πάρτι με «7αρα» για την Ελβετία (7-0) – Στο ρελαντί η Τουρκία (2-0)

Με... σπασμένα φρένα η Ελβερτία, διέλυσε με 7-0 το Λιχτεστάιν και έδειξε τις ορέξεις της εν όψει Euro. Χωρίς να ανεβάσει ταχύτητες, η Τουρκία έφτασε εύκολα στη νίκη κόντρα στην Ανδόρα, καθώς επικράτησε με 2-0.

Με… σπασμένα φρένα η Ελβερτία, διέλυσε με 7-0 το Λιχτεστάιν και έδειξε τις ορέξεις της εν όψει Euro. Χωρίς να ανεβάσει ταχύτητες, η Τουρκία έφτασε εύκολα στη νίκη κόντρα στην Ανδόρα, καθώς επικράτησε με 2-0.

Ελβετία – Λιχτεστάιν 7-0

Χωρίς έλεος η Ελβετία απέναντι στο Λίχτεσταιν. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Λιχτεστάιν και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Γκαβράνοβιτς που πέτυχε χατ τρικ, διέλυσε με 7-0 την αντίπαλη ομάδα και έδειξε τις ορέξεις της εν όψει Euro.

Ο 31χρονος επιθετικός της Ντιναμό Ζάγκερμπ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μπήκαν τα… μεγάλα ονόματα και οι Ελβετοί πάτησαν το γκάζι.

Ο Φάσναχτ έκανε το 2-0 με το καλήσπερα στο 46ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το αυτογκόλ του Φρικ, γράφοντας έτσι το 3-0. Ο Φάσναχτ έκανε το 4-0 στο 70′, ενώ μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Γκαβράνοβιτς σκόραρε δύο φορές και έγραψε το 6-0!

Το τελικό 7-0 ήρθε στο 85ο λεπτό από τον Φερνάντες.

Τουρκία – Ανδόρα 2-0

Εύκολη βραδιά και για την Τουρκία. Η ομάδα του Σενιόλ Γιουνές, δεν πάτησε ιδιαίτερα το γκάζι, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 2-0 της Ανδόρας, στην προετοιμασία της για το Euro.

Για τους Τούρκουςτα γκολ ήρθαν και τα δύο στο δεύτερο ημίχρονο, με τον φορμαρισμένο Μπουράκ Γιλμάζ να ανοίγει το σκορ στο 58ο λεπτό και τον Τσενκίζ Ουντέρ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 77ο λεπτό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ