Η UEFA ζητά χαλάρωση των περιορισμών από την Αγγλία

Η UEFA ζητά χαλάρωση των περιορισμών από την Αγγλία

Αυτή τη στιγμή είναι ουσιαστικό αδύνατο για έναν φίλαθλο να ταξιδέψει στο Νησί.

Το Λονδίνο είναι μία από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν σημαντικά παιχνίδια για το Euro, αφού στο Γουέμπλεϊ θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια για τη φάση των «16», οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης.

Η συμφωνία της UEFA με την αγγλική Κυβέρνηση προβλέπει το άνοιγμα των εξεδρών στο 50% της χωρητικότητας, ώστε η εικόνα να μην παραπέμπει σε προπονητικά φιλικά.

Όμως, οι περιορισμοί που έχει επιβάλλει η αγγλική Κυβέρνηση αποτρέπουν την άφιξη ξένων στη χώρα. Κατά συνέπεια, θα λειτουργήσουν αποθαρρυντικά και για τους οπαδούς από άλλες χώρες, που θα θελήσουν να ακολουθήσουν την πατρίδα τους στα ημιτελικά!

Πρακτικά, για να ταξιδέψει ένας φίλαθλος στη Βρετανία εκτός από τα αρνητικά τεστ πρέπει να προσκομίσει αρνητικό τεστ PCR και μετά να τεθεί σε δεκαήμερη καραντίνα. Ένα μέτρο που επί της ουσίας, απαγορεύει τα ταξίδια στη Μεγάλη Βρετανία.

Η UEFA πιέζει την αγγλική Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον να άρει τον τελευταίο περιορισμό και να αρκεστεί στο αρνητικό τεστ, ώστε η χώρα να είναι ανοιχτή σε φιλάθλους για το Euro.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ