Μαντσίνι: «Ελπίζουμε να φτάσουμε στο Final-4»

Μαντσίνι: «Ελπίζουμε να φτάσουμε στο Final-4»

Ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του στο φετινό Euro, λέγοντας πως θέλει να φτάσει μέχρι το Final-4.

Η Εθνική Ιταλίας είναι η ομάδα που ανοίγει την αυλαία του φετινού Euro, το οποίο ξεκινάει με έναν χρόνο καθυστέρηση εξαιτίας του Covid.

Ο προπονητής των «ατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι, μίλησε για το αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει η ομάδα του στην διοργάνωση.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινάει το Euro και είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Τουρκία έχει ποιότητα και τεχνική, γνωρίζει πώς να παίξει ποδόσφαιρο» δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

«Είμαι αισιόδοξος, όπως ήμουν και πριν από τρία χρόνια όταν ξεκίνησα. Στον όμιλο έχουμε τρεις δυνατούς αντιπάλους. Ελπίζουμε να φτάσουμε στο Final 4 του Γουέμπλεϊ.»

Παράλληλα, όσον αφορά την επιστροφή των φιλάθλων, τόνισε: «Δεδομένων των συνθηκών θα είναι όμορφο που θα υπάρχουν τόσοι άνθρωποι στο γήπεδο και απ’ την πλευρά της Τουρκίας. Είναι πάντα καλύτερο απ’ το να παίζεις σε ένα άδειο Ολίμπικο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ