Ρωσία: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μοστοβόι, στη θέση του ο Γεβγκένιεφ

Ρωσία: Θετικός στον κορωνοϊό ο Μοστοβόι, στη θέση του ο Γεβγκένιεφ

Ο Αντρέι Μοστοβόι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, με τον Μοστοβόι να παίρνει τη θέση του στην αποστολή της Ρωσίας για το Euro.

Σε αλλαγή της τελευταίας στιγμής υποχρεώθηκε ο Ρώσος ομοσπονδιακός τεχνικός, μία ημέρα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του στο EURO 2020.

Ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ αναγκάστηκε να «κόψει» από την αποστολή τον μέσο της Ζενίτ, Αντρέι Μοστοβόι, καθώς το αποτέλεσμα στο τελευταίο τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ήταν «δυσμενές», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, που δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Τη θέση του Μοστοβόι στην αποστολή θα πάρει ο αμυντικός της Ντιναμό Μόσχας Ρόμαν Γεβγκένιεφ.

«Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η περίπτωση θα είναι η μοναδική», δήλωσε ο υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας, Ολεγκ Ματίτσιν, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.

Η Ρωσία αρχίζει αύριο το βράδυ (12/6, 22:00) τις υποχρεώσεις της στον Β΄ Ομιλο του EURO 2020, υποδεχόμενη στην Αγία Πετρούπολη το Βέλγιο. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται ακόμη η Φινλανδία και η Δανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ