Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και όποιος προλάβει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η UEFA δίνει αποζημίωση στο Μπιλμπάο ύψους 1.3 εκατ. ευρώ

Η UEFA θα δώσει χρηματική αποζημίωση στο Μπιλμάο για τη μια διεξαγωγή κάποιων εκ των παιχνιδιών του Euro 2020 στο Σαν Μαμές.

Η UEFA δίνει αποζημίωση στο Μπιλμπάο ύψους 1.3 εκατ. ευρώ | to10.gr

Η UEFA θα καταβάλει 1,3 εκατομμύρια ευρώ και δεσμεύεται να διοργανώσει έναν τελικό Europa League και έναν τελικό του Champions League γυναικών στο «Σαν Μαμές», ως αποζημίωση για την απόφασή να «μετακομίσουν» αγώνες του EURO 2020 στο «Καρτούχα» της Σεβίλης, όπως ανακοίνωσε το δημοτικό συμβούλιο του Μπιλμπάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συμφωνία μεταξύ των δύο μερών «έκλεισε» σήμερα, αν και θα πρέπει να επικυρωθεί στη συνάντηση που θα πραγματοποιήσει η UEFA τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Mundo deportivo, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων υπήρξε διαπραγμάτευση με την UEFA και απαίτηση ανάκτησης της επένδυσης που πραγματοποιήθηκε για τη διοργάνωση, η οποία αρχίζει απόψε στη Ρώμη με τον αγώνα Τουρκία-Ιταλία (22:00).

«Τα θεσμικά όργανα των Βάσκων ζήτησαν αποζημίωση για την απώλεια ενός διεθνούς γεγονότος που θα αποτελούσε σημαντική οικονομική ώθηση για την πόλη, την επικράτεια και τη χώρα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του δημοτικού συμβουλίου.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από