Ιμόμπιλε: «Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλον τον κόσμο της Ιταλίας»

Ιμόμπιλε: «Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλον τον κόσμο της Ιταλίας»

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε αφιέρωσε τη νίκη της Ιταλίας επί της Τουρκίας, για την πρεμιέρα του Euro, σε όλους τους συμπατριώτες του που υπέφεραν από την πανδημία.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Ιταλίας στην πρεμιέρα του Euro 2020 επί της Ιταλίας με σκορ 3-0, όντας πολύ χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας του.

Ο επιθετικός της Λάτσιο αφιέρωσε τη νίκη της «σκουάντρα ατζούρα» σε όλον τον ιταλικό λαό που υπέφερε από την πανδημία, ενώ επισήμανε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Τσίρο Ιμόμπιλε:

Για τη νίκη: «Ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε το καθήκον μας, έπρεπε να αρχίσουμε καλά στη διοργάνωση και το κάναμε. Το να νικάς 3-0 μπροστά στους οπαδούς σου και να τους βλέπεις ευτυχισμένους ήταν πολύ όμορφο. Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλο τον κόσμο που υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από αυτόν τον καταραμένο ιό»

Για το παιχνίδι: «Είχαμε τη σωστή υπομονή, η Τουρκία είναι μία δυνατή ομάδα που έχει δυσκολέψει εθνικές ομάδες υψηλού επιπέδου. Όταν άνοιξαν οι χώροι μετά το 1-0, ξεδιπλώσαμε τις ικανότητές μας. Αφιερώνω το γκολ στα παιδιά μου, στην οικογένειά μου και στους γονείς μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ