Λύθηκε το μυστήριο: Γιατί δεν είδαμε ποτέ σκορ και χρόνο στον ANT1 στην πρεμιέρα του Euro 2020

Λύθηκε το μυστήριο: Γιατί δεν είδαμε ποτέ σκορ και χρόνο στον ANT1 στην πρεμιέρα του Euro 2020

Δείτε τον λόγο που δεν εμφανίστηκε ποτέ ούτε χρόνος ούτε σκορ κατά τη διάρκεια του αγώνα Τουρκίας - Ιταλίας για την πρεμιέρα του Euro 2020.

Πολλές απορίες και αρνητικά σχόλια προκάλεσε η απουσία χρονόμετρου και σκορ στις οθόνες των τηλεοράσεων, κατά τη διάρκεια του αγώνα Τουρκία – Ιταλία (3-0 επικράτησε η «σκουάντρα ατζούρα») για την πρεμιέρα του Euro 2020.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν στη μετάδοσή του δεν είχε ούτε σκορ, ούτε χρόνο, με το «κράξιμο» στα social media να είναι ιδιαιτέρως έντονο γι’ αυτό το γεγονός. Ποιος είναι ο λόγος όμως της απουσίας σκορ και χρόνου από τις οθόνες μας; Τα χρήματα!

Η συγκεκριμένη υπηρεσία με την οποία συνεργάζεται η UEFA για να εμφανίζει στις τηλεοράσεις μας το σκορ και τον χρόνο σε κάθε ματς κοστίζει παραπάνω χρήματα και δεν συμπεριλαμβάνεται στην αγορά των δικαιωμάτων του τουρνουά. Θα ήταν ένα έξτρα έξοδο για τον ΑΝΤ1, το οποίο στο κανάλι αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν.

Άρα, εκτός απροόπτου, όλους τους αγώνες του Euro θα τους βλέπουμε μέχρι τον τελικό χωρίς σκορ και χρόνο! Οι δημοσιογράφοι λοιπόν θα πρέπει τουλάχιστον πιο συχνά να λένε το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η αναμέτρηση κάθε φορά, για να ξέρουν οι τηλεθεατές τι βλέπουν. Εκτός και αν η διοίκηση του ΑΝΤ1 δώσει τη λύση μόνη της και αγοράσει τελικώς τον χρόνο και το σκορ για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Ειδάλλως, η γκρίνια του κόσμου θα συνεχίζεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ