«Η Γαλλία χρειάζεται τον Μπενζεμά»

«Η Γαλλία χρειάζεται τον Μπενζεμά»

Ο Ρομπέρτο Κάρλος μίλησε για την εθνική ομάδα της Γαλλίας και τόνισε ότι οι τρικολόρ χρειάζονται στο ρόστερ τους τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένα από τα πρόσωπα του EURO 2020, καθώς ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, επέστρεψε στους «τρικολόρ» μετά από απουσία πέντε ετών κι επτά μηνών.

Την ερχόμενη Τρίτη (15/6, 22:00) θα γίνει το πρώτο ντέρμπι της διοργάνωσης, καθώς η Γερμανία θα υποδεχθεί στο Μόναχο την Γαλλία, που αναμένεται να παραταχθεί με επιθετική «τριπλέτα-φωτιά», αποτελούμενη από τους Γκριεζμάν, Εμπαπέ και Μπενζεμά.

Αναφερόμενος στην επιστροφή του Μπενζεμά στους παγκόσμιους πρωταθλητές, ο Ρομπέρτο Κάρλος, σχολίασε μιλώντας στο «Onze Mondial»: «Νομίζω ότι η ομάδα της Γαλλίας, ακόμη κι εάν έχει πολύ καλούς παίκτες, χρειάζεται την επιστροφή του Μπενζεμά. Εδώ στην Ισπανία, ψηφίστηκε ο καλύτερος επιθετικός της La Liga.

Είναι σαφές ότι στην Ρεάλ Μαδρίτης παίζει σε πολύ, πολύ υψηλό επίπεδο. Πρέπει να συγχαρούμε τον Καρίμ και να συγχαρούμε τον Ντεσάμπ για αυτήν την πρόσκληση. Εναπόκειται στον Μπενζεμά, να συνεχίσει να σκοράρει, όπως του αρέσει να κάνει περισσότερο απ΄ ο,τιδήποτε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ