Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Χάλασε και ο Μπέος. Ο κανονικός θα υποχρέωνε το Πανθεσσαλικό να πληρώνει 1500 ευρώ το μήνα στην ομάδα του
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βόρειας Μακεδονίας αρνείται να αλλάξει ονομασία

Η ελληνική πλευρά έχει αντιδράσεις σχετικά με τα αρχικά FFM στις φανέλες της Βόρειας Μακεδονίας, όμως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αρνείται να αλλάξει την ονομασία της.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βόρειας Μακεδονίας αρνείται να αλλάξει ονομασία | to10.gr

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βόρειας Μακεδονίας αρνείται να αλλάξει το όνομα της την ίδια ώρα που οι αντιδράσεις από ελληνικής πλευράς ήταν έντονες για τα αρχικά FFM στις φανέλες των ποδοσφαιριστών της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι, ισχυρίστηκε πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του δεν είναι υποχρεωμένη να μετατρέψει το όνομα της στη νέα ονομασία της χώρας, διότι δεν επιχορηγείται από το κράτος.

«Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Μακεδονίας (FFM) είναι ένας ανεξάρτητος και μη κερδοσκοπικός οργανισμός που είναι εγγεγραμμένος στο Γενικό Μητρώο ως ένωση και ως εκ τούτου δεν χρηματοδοτείται από το κράτος. Η Συμφωνία των Πρεσπών αναφέρεται σε ιδρύματα που λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση. Από τη στιγμή που η FFM δεν λαμβάνει λεφτά από το κράτος, δεν έχει υποχρέωση να προσαρμοστεί στη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι κωδικοί των εμπορικών σημάτων βάσει της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι οι εξής: κωδικοί MK και MKD. Κάποιοι ρωτούν γιατί δεν χρησιμοποιείται ο κωδικός NMΚ (North Macedonia), αλλά αυτός ο κωδικός ορίζεται μόνο για τις πινακίδες των αυτοκινήτων, σύμφωνα με τη Συμφωνία Πρεσπών», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Μπουγιάρ Οσμάνι σε συνέντευξη Τύπου στα Σκόπια.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από