Βερτόνχεν: «Πάγωσα όταν έμαθα για τον Έρικσεν, τον αγαπώ, είναι φίλος μου»

Βερτόνχεν: «Πάγωσα όταν έμαθα για τον Έρικσεν, τον αγαπώ, είναι φίλος μου»

Ο Γιαν Βερτόνχεν μίλησε συγκινημένος για το σοκ που υπέστη στο άκουσμα της είδησης της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν και της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του.

Ο Γιαν Βερτόνχεν μετά την εύκολη νίκη του Βελγίου με 3-0 κόντρα στη Ρωσία στην πρεμιέρα του Euro κλήθηκε να σχολιάσει την κατάρρευση του πρώην συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν και ήταν φανερά συγκινημένος.

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Δανού μέσου δεν έκρυψε το σοκ που υπέστη και αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια υγείας του Έρικσεν, λέγοντας ότι πάγωσε όταν το έμαθε και πως τον αγαπάει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάγωσα όταν το έμαθα. Δεν έβλεπα το παιχνίδι, αλλά όταν βγήκα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου και είδα τον Τίλεμανς με ενημέρωσε. Σοκαρίστηκα! Γνωρίζω τον Κρίστιαν εδώ και περίπου δέκα χρόνια, τον αγαπώ και είμαι περήφανος να τον αποκαλώ φίλο μου. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά ακόμη καλύτερος άνθρωπος και κάναμε παρέα οικογενειακώς. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη. Ελπίζω να είναι καλά. Ευτυχώς στο δρόμο για το γήπεδο μάς ενημέρωσαν πως είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του», τόνισε ο Βέλγος στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ