Σολμπάκεν: «Πέρασα κι εγώ το ίδιο με τον Έρικσεν, θέλει δύναμη»

Σολμπάκεν: «Πέρασα κι εγώ το ίδιο με τον Έρικσεν, θέλει δύναμη»

Ο Στάλε Σολμπάκεν που έχει βιώσει παρόμοιο περιστατικό με τους Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε για την περιπέτεια του Δανού.

O Στάλε Σολμπάκεν το 2001, σε ηλικία 33 ετών υπέστη έμφραγμα σε προπόνηση της Κοπεγχάγης και σταμάτησε το ποδόσφαιρο, με τον Νορβηγό να έχει χάσει τις αισθήσεις του για πάνω από δέκα λεπτά.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε στη νορβηγική τηλεόραση με αφορμή όσα συνέβησαν χθες στη Δανία με τον Κρίστιαν Έρικσεν και περιέγραψε τι περιμένει τον έμπειρο μέσο που χθες κατέρρευσε στο γήπεδο στον αγώνα με τη Φινλανδία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Έρικσεν θα πρέπει να αναρρώσει τώρα. Είναι ασφαλής και έχει δίπλα του τους καλύτερους γιατρούς στη Δανία. Αρχικά θα περάσει μια φάση ανακούφισης, στην οποία θα εκτιμήσει τη ζωή και την οικογένειά του. Θα περάσει και κάποιες δύσκολες φάσεις με σκαμπανεβάσματα. Ξέρω όμως πως έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα. Πέρα από την επιστημονική βοήθεια, θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά άλλα θέματα και να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις. Είναι ένας άνδρας στην καλύτερη ηλικία, ένας πατέρας μικρών παιδιών και πρωταθλητής στην Ιταλία. Χρειάζεται δύναμη για να αντιμετωπίσει αυτό που του συνέβη, αλλά αν κάποιος μπορεί να τα καταφέρει, αυτός είναι ο Κρίστιαν», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ