Λεβαντόφσκι: «Πολλοί ξεχνούν ότι είμαστε άνθρωποι κι όχι μηχανές»

Λεβαντόφσκι: «Πολλοί ξεχνούν ότι είμαστε άνθρωποι κι όχι μηχανές»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ξέσπασε για τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν πλέον οι ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως είναι άνθρωποι και όχι μηχανές.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία, για τα πολλά παιχνίδια που πρέπει να δίνουν οι παίκτες σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Πολωνός στράικερ τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και όχι μηχανές, ενώ επισήμανε πως τα πολλά ματς μπορεί να κάνουν τον κόσμο να βαρεθεί.

Οι δηλώσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι:

«Τόσοι πολλοί ξεχνούν ότι είμαστε άνθρωποι κι όχι μηχανές. Δεν γίνεται να παίζουμε κάθε μέρα στο ανώτερο επίπεδο απόδοσης. Αυτό θα είναι το πρόβλημα στο ποδόσφαιρο και τους νέους παίκτες, να μείνουν στο peak τους για πολλά χρόνια, διότι στην επόμενη διετία θα έχουμε τόσα πολλά μεγάλα παιχνίδια.

Ακόμη και για τους οπαδούς, πιστεύω ότι με τόσα πολλά παιχνίδια θα βαριούνται πιο εύκολα, διότι αν περιμένεις για έναν αγώνα περισσότερο, υπάρχει μεγαλύτερη προσδοκία, το συναίσθημα της ανυπομονησίας. Θα υποβαθμιστεί η ποιότητα. Είναι αδύνατον να διατηρηθείς στο τοπ επίπεδο για τόσα πολλά παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ