Ντάλιτς: «Ίσως το βεβαρημένο πρόγραμμα να ευθύνεται για το συμβάν με τον Έρικσεν»

Ντάλιτς: «Ίσως το βεβαρημένο πρόγραμμα να ευθύνεται για το συμβάν με τον Έρικσεν»

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς μίλησε για την ήττα της Κροατίας από την Αγγλία, ενώ αναφέρθηκε και στο συμβάν με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο προπονητής της εθνικής Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, μιλώντας σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου από το προπονητικό κέντρο των «χρβάτσκι», στο Ροβίνι, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά και στο ματς της χώρας του με την Αγγλία.

Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως το συμβάν με τον Έρικσεν ίσως ευθύνεται από τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλούνται να παίξουν οι παίκτες.

Παράλληλα στάθηκε και στην ήττα της ομάδας του από την Αγγλία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρχε δημιουργία και έτσι θα ετοιμάσει κάποιες αλλαγές για το ματς με τη Σκωτία.

Για το συμβάν με τον Έρικσεν: «Ήμασταν πραγματικά στενοχωρημένοι από το φρικτό θέαμα. Ηταν μία μακρά σεζόν, που επηρεάστηκε από την πανδημία, και τώρα το EURO 2020 είναι μία επιπλέον τεράστια καταπόνηση για τους παίκτες, μεταξύ άλλων γιατί απαιτεί πολλά ταξίδια για τις περισσότερες ομάδες. Κάποιοι από αυτούς τους παράγοντες πιθανότατα έπαιξαν ρόλο (σ.σ. στο επεισόδιο του Ερικσεν)».

Για την ήττα της Κροατίας από την Αγγλία: «Θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, γιατί απέναντι στην Αγγλία δεν δημιουργήσαμε τίποτα μπροστά, αν και είμαι ικανοποιημένος από την τακτική μας προσέγγιση, καθώς αντιμετωπίζαμε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ