Διαψεύδει Σμάιχελ η UEFA: «Καμία ομάδα δεν απειλήθηκε για να παίξει»

Διαψεύδει Σμάιχελ η UEFA: «Καμία ομάδα δεν απειλήθηκε για να παίξει»

Η UEFA διέψευσε κατηγορηματικά τα λεγόμενα του Πέτερ Σμάιχελ, ο οποίος είχε τονίσει πως η ομοσπονδία πίεσε τη Δανία για να παίξει το δεύτερο ημίχρονο του ματς με τη Φινλανδία.

Ο Πέτερ Σμάιχελ λίγες ώρες μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία εξαπέλυσε επίθεση κατά της UEFA για το γεγονός ότι συνεχίστηκε το παιχνίδι.

Η αντίδραση της UEFA στις δηλώσεις του θρυλικού γκολκίπερ, πως ασκήθηκε πίεση στην Δανία να συνεχιστεί το ματς με την Φινλανδία ήταν άμεση και διέψευσε κατηγορηματικά πως απείλησε τις ομάδες για να αγωνιστούν.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, χειρίζεται το συμβάν με λεπτότητα και με το μέγιστο σεβασμό τόσο προς το γεγονός, όσο και προς όσους έγιναν μάρτυρές του.

«Αποφασίστηκε να συνεχιστεί το ματς, μόνο όταν οι δύο ομάδες ζήτησαν να ολοκληρωθεί το ίδιο απόγευμα. Μπορούμε να αρνηθούμε κατηγορηματικά πως οποιαδήποτε ομάδα απειλήθηκε με ήττα άνευ αγώνα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επίσημη τοποθέτησή της για τις δηλώσεις του θρυλικού τερματοφύλακα της Δανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ