Η συγκλονιστική κίνηση του Ντε Μπρόινε μετά το γκολ (vid)

Η συγκλονιστική κίνηση του Ντε Μπρόινε μετά το γκολ (vid)

Ο Βέλγος δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, αλλά πήγε στο σημείο που κατέρρευσε ο Κρίστιαν Ερικσεν και κέρδισε το χειροκρότημα των Δανών για την κίνησή του.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Βελγίου στη νίκη επί της Δανίας με 2-1, για την δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020.

Ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι μπήκε στο παιχνίδι μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και οδήγησε το Βέλγιο στην ανατροπή, καθώς στο 55’ έδωσε την ασίστ στον Αζάρ και στο 70’ έκανε το 2-1 για την ομάδα του. Μια νίκη που δίνει στην ομάδα του πρόκριση στους «16».

Ο μεσοεπιθετικός της Σίτι μπορεί να «πλήγωσε» τους Δανούς, αλλά στο τέλος κέρδισε το χειροκρότημά τους για την κίνηση που έκανε μετά το γκολ που σημείωσε. Ο Ντε Μπρόινε δεν πανηγύρισε, αλλά πήγε στο σημείο που κατέρρευσε ο Κρίστιαν Έρικσεν στο παιχνίδι της Δανίας με την Φινλανδία, για την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020.

Οι Δανοί που βρισκόντουσαν στις εξέδρες του γηπέδου της Κοπεγχάγης σηκώθηκαν και χειροκρότησαν τον άσο των Πολιτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο 10ο λεπτό σταμάτησαν το παιχνίδι, έβγαλαν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου και όλο το στάδιο τίμησε τον Κρίστιαν Έρικσεν με ένα συλλογικό χειροκρότημα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ