Κροατία-Τσεχία: Το «must win» και το… 2Χ2 (vids)

Κροατία-Τσεχία: Το «must win» και το… 2Χ2 (vids)

Κροατία και Τσεχία θα «κονταροχτυπηθούν» για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Euro στη Γλασκώβη, με τους μεν να θέλουν οπωσδήποτε νίκη και τους δε να ψάχνουν τη δεύτερη σερί νίκη.

Κροατία και Τσεχία μετρούν τις δυνάμεις τους σήμερα (Παρασκευή 19/6) στις 19:00 για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Euro στη Γλασκώβη, με τις δύο ομάδες να έχουν τελείως αντίθετα συναισθήματα από την πρεμιέρα.

Οι Κροάτες ηττήθηκαν από την Αγγλία (1-0) και παρόλο που το σκορ δεν ξέφυγε, η εικόνα τους ήταν άκρως απογοητευτική, καθώς δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης.

Αυτή η ήττα μετατρέπει σε… must win το σημερινό παιχνίδι για την Κροατία διότι σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη και η Σκωτία δεν βάλει «στοπ» στην Αγγλία, οι ελπίδες της για τη συνέχεια θα είναι ελάχιστες, καθώς θα μπορεί να τερματίσει μόνο στην τρίτη θέση για να πάρει την πρόκριση.

Από την άλλη, η Τσεχία έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάσητ ης διοργάνωσης. Με τον Σικ να κάνει εμφάνιση… καριέρας, πετυχαίνοντας το γκολ της χρονιάς, αλλά και άλλο ένα τέρμα, οι Τσέχοι επικράτησαν με 2-0 της Σκωτίας στη Γλασκόβη.

Έτσι, με νίκη σήμερα κόντρα στην Κροατία και ήττα των Σκωτσέζων από την Αγγλία θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση.

Η βαθμολογία του Δ’ ομίλου:

1. Τσεχία (2-0) 3
2. Αγγλία (1-0) 3
3. Κροατία (0-1) 0
4. Σκωτία (0-2) 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ