Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Χάλασε και ο Μπέος. Ο κανονικός θα υποχρέωνε το Πανθεσσαλικό να πληρώνει 1500 ευρώ το μήνα στην ομάδα του
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η UEFA ανακοίνωσε την αύξηση προσέλευσης στο Γουέμπλεϊ στο 50%

Από τις 29 Ιουνίου η προσέλευση στο Γουέμπλεϊ θα αυξηθεί στο 50% της συνολικής χωρητικότητάς του, όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Η UEFA ανακοίνωσε την αύξηση προσέλευσης στο Γουέμπλεϊ στο 50% | to10.gr

Η UEFA ανακοίνωσε την αύξηση της προσέλευσης των φιλάθλων στο Γουέμπλεϊ από τις 29 Ιουνίου, δηλαδή για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Euro 2020, λόγω της βελτίωσης της υγειονομικής εικόνας στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου αρχίζει από τις 82.000 θεατές και φτάνει μέχρι τις 90.000, αναλόγως τους κανόνες ασφαλείας κάθε διοργάνωσης, μέχρι τώρα λειτουργεί με το 25% της χωρητικότητάς του στα παιχνίδια του 4ου ομίλου.

Η αυξημένη προσέλευση αφορά στον επόμενο αγώνα της φάσης των 16 που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουνίου, αλλά και στους ημιτελικούς και τον τελικό που έχουν οριστεί να γίνουν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Ωστόσο, οι ταξιωτικοί περιορισμοί ακόμα δεν έχουν αρθεί από την βρετανική κυβέρνηση και μπορεί να οδηγήσουν την UEFA σε μετάθεση των ημιτελικών και του τελικού στην Ουγγαρία, με αποτέλεσμα η αύξηση της επιτρεπόμενης προσέλευσης να μην ισχύσει.

Από την πλευρά της η UEFA ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τις τοπικές αρχές, στην προσπάθεια να επιτραπεί οι φίλαθλοι των συμμετεχουσών ομάδων να παρευρεθούν στους αγώνες, χρησιμοποιώντας αυστηρά τεστ και εντός φούσκας, που σημαίνει ότι η παραμονή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διαρκέσει λιγότερο από 24 ώρες και οι κινήσεις τους θα περιοριστούν σε εγκεκριμένα ΜΜΜ και σημεία μόνο».

Δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση μέχρι στιγμής, όμως αν η βρετανική κυβέρνηση κάνει αποδεκτά τα σχετικά αιτήματα της UEFA, τότε οι αναμετρήσεις θα γίνουν στο Γουέμπλεϊ.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από