Αυτοί εντυπωσιάζουν στο Euro – Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Αυτοί εντυπωσιάζουν στο Euro – Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Τι προβλέπουν οι στοιχηματικές μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά τα φαβορί της διοργάνωσης.

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Euro 2020 ολοκληρώθηκαν και πλέον η διοργάνωση μπαίνει στη τελική της ευθεία όσον αφορά την πρόκριση στους «16». Έχοντας παίξει όλοι από δύο φορές πλέον, έχει σχηματιστεί λίγο-πολύ μια εικόνα για τη δυναμική κάθε ομάδας και την προοπτική της στο τουρνουά.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η εικόνα που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες σχετικά με τα φαβορί για τον τίτλο και τις διαφοροποιήσεις που παρατηρούνται σε σχέση με τα δεδομένα που υπήρχαν πριν τη σέντρα της 11ης Ιουνίου. Όπως θα παρατηρήσει κανείς υπάρχουν σημαντικές αλλαγές που μάλλον είναι και δικαιολογημένες βάσει των όσων έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα.

Η Γαλλία λοιπόν παραμένει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο με μια απόδοση γύρω στο 4.50 αν και οι πρωταθλητές κόσμου δεν έχουν εντυπωσιάσει όπως ίσως θα περίμενε ο περισσότερος κόσμος. Η ποιότητα και το βάθος που έχουν όμως σαν ομάδα, τους διατηρεί στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Εκεί όμως που υπάρχει διαφοροποίηση, είναι στην περίπτωση της Αγγλίας όπου παρατηρείται κατρακύλα στην απόδοσή της. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δινόταν ισάξιο φαβορί με τη Γαλλία στα περισσότερα προγνωστικά πριν ξεκινήσει το Euro, με μια απόδοση στο 5.50, ωστόσο πλέον μπορεί να τη βρει κανείς σε απόδοση από το 8.00 μέχρι το 10.00, κάτι που τη φέρνει στην πέμπτη θέση.

Ιταλία και Γερμανία με απόδοση 7.00 ακολουθούν τη Γαλλία και έχουν αφήσει λίγο πίσω, στην τέταρτη θέση το Βέλγιο με 9.00. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δινόταν τρίτο φαβορί στο ξεκίνημα μετά από Γαλλία και Αγγλία ωστόσο και αυτή έχει υποχωρήσει ελαφρώς πλέον.

Την πρώτη οκτάδα συμπληρώνουν αυτή τη στιγμή οι Πορτογαλία (10.00), Ισπανία (11.00) και Ολλανδία (15.00) με τα δεδομένα βέβαια να είναι πολύ πιθανό να μεταβληθούν σε μεγάλο βαθμό με το πέρας της πρώτης φάσης όπου μπορεί να υπάρξουν και απροσδόκητες εκπλήξεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ