Σβιντέρσκι: «Παίξαμε με άγρια διάθεση κόντρα στην Ισπανία»

Σβιντέρσκι: «Παίξαμε με άγρια διάθεση κόντρα στην Ισπανία»

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι μίλησε για την απόδοση της Πολωνίας κόντρα στην Ισπανία, αλλά και για τη δική του εμφάνιση.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Πολωνίας με την Ισπανία για τη δεύτερη αγωνιστική του Euro, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να έχει μάλιστα και ένα δοκάρι.

Σε δηλώσεις του, ο 24χρονος φορ, τόνισε πως ήταν άτυχος στη φάση του δοκαριού, ενώ επισήμανε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έπαιξαν με άγρια διάθεση.

Οι δηλώσεις του Κάρολ Σβιντέρσκι:

Για το δοκάρι: «Σίγουρα ήμουν άτυχος εκεί, για λίγα εκατοστά, χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε. Έτσι είναι η μπάλα μερικές φορές. Ελπίζω να χαρούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για την απόδοση της Πολωνίας: «Είχαμε μεγάλο κίνητρο όλη την ώρα και είχαμε αρκετά θετική διάθεση ενόψει του αγώνα. Είπαμε και κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Υποφέραμε σε αυτό το παιχνίδι. Υπήρχαν στιγμές που αμυνθήκαμε πολύ χαμηλά, αλλά ήμασταν μαζί, συμπαγείς, παίξαμε με άγρια διάθεση, και απειλούσαμε με γρήγορες αντεπιθέσεις ή και στατικές φάσεις.

Για την ακρίβεια, νομίζω είχαμε τις καλύτερες στιγμές μας στο πρώτο ημίχρονο, γιατί θυμάμαι και μια που είχα πριν το δοκάρι, που έπρεπε να την τελειώσω με οτιδήποτε… εκτός από το πόδι μου, και η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα.

Αργότερα, ο Ρόμπερτ πήρε την επαναφορά από το σουτ μου. Είχαμε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις και γενικότερα η αίσθηση ήταν συνεχώς θετική. Είναι καλό που πήραμε την ισοπαλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ