Σάντος: «Θα νικήσουμε τη Γερμανία, αν τη βρούμε στον τελικό»

Σάντος: «Θα νικήσουμε τη Γερμανία, αν τη βρούμε στον τελικό»

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για την ήττα από τη Γερμανία, αλλά και τη συνέχεια στο Euro και τόνισε ότι αν η Πορτογαλία συναντήσει τα πάντσερ στον τελικό θα νικήσει.

Η ήττα της Πορτογαλίας με 4-2 από τη Γερμανία για τη δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου και η κάκιστη εμφάνιση ενόχλησε τον Φερνάντο Σάντος.

Στη συνέντευξη Τύπου, την επομένη του ματς του Μονάχου, ο 66χρονος ξεκαθάρισε ότι αν η ομάδα του συναντήσει τους Γερμανούς στον τελικό του EURO θα τους νικήσει και θα κατακτήσει εκείνη το τρόπαιο.

Όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πορτογαλίας: «Μετά το ματς υπήρξε απογοήτευση. Οι παίκτες μου παίζουν σε μεγάλες ομάδες, έχουν κερδίσει τρόπαια, έχουν χάσει και τελικούς. Εγώ είμαι έμπειρος να γνωρίζω πότε να μιλάω και πότε όχι. Ο όμιλος είναι ακόμη ανοικτός, δεν θέλω να κάνω σενάρια. Είμαστε ανάμεσα στις 10 καλύτερες εθνικές του κόσμου, το λέω και το πιστεύω. Δεν μπορεί να πιστεύουμε όταν παίζουμε εκτός έδρας με τη Γερμανία ότι είμαστε εμείς το φαβορί. Η Γερμανία ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά πιστεύω ότι αν υπάρξει τελικός Πορτογαλία – Γερμανία θα νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ