«Τελικός» πρόκρισης στη Γλασκώβη – Για την πρωτιά Αγγλία και Τσεχία

«Τελικός» πρόκρισης στη Γλασκώβη – Για την πρωτιά Αγγλία και Τσεχία

Δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Euro 2020 έχει το πρόγραμμα της Τρίτης (22/6).

Φτάσαμε αισίως στην προτελευταία ημέρα των ομίλων του Euro 2020. Με τα εισιτήρια για τη φάση των «16» να «σφραγίζονται» το ένα πίσω από το άλλο.

Σήμερα Τρίτη (22/6) σειρά παίρνει ο 4ος όμιλος. Μετά τις 2 πρώτες αγωνιστικές, Τσεχία και Αγγλία έχουν από 4 βαθμούς, ενώ στον 1 πόντο βρίσκονται Κροατία και Σκωτία.

Στο ματς της Τσεχίας με την Αγγλία, στόχος των δύο ομάδων είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ χρειάζεται μόνο νίκη για να κατακτήσει την πρωτιά, ενώ οι Τσέχοι βολεύονται και με την ισοπαλία λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (+2 έναντι +1).

Στη Γλασκώβη, για την Κροατία και τη Σκωτία δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Οι δυο χώρες έχουν από ένα βαθμό έπειτα από δύο παιχνίδια, επομένως μόνο το «τρίποντο» θα τις φέρει, εκτός απροόπτου, στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Οι «χαϊλάντερς» έχουν να αντιμετωπίσουν μία καλή και μία κακή παράδοση: ναι μεν δεν έχουν ηττηθεί στα πέντε τελευταία ματς κόντρα στη «χρβάτσκα» (τρεις νίκες), ωστόσο δεν έχουν προκριθεί ποτέ πέραν της φάσης των ομίλων σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς, από την άλλη πλευρά, βλέποντας την ομάδα του να ασθμαίνει στα προηγούμενα ματς, αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για τον 4ο Όμιλο του Euro 2020:  

22:00 Χάμπντεν Παρκ (Γλασκώβη), Κροατία – Σκωτία

Διαιτητής: Φερνάντο Αντρές Ραπαλίνι (Αργεντινή)

22:00 Γουέμπλεϊ (Λονδίνο), Τσεχία – Αγγλία

Διαιτητής: Αρτούρ Ντίας (Πορτογαλία)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

ΑΓ.   Ν-Ι-Η    ΤΕΡΜ.   ΒΑΘ.
1. Τσεχία            2     1-1-0    3-1     4
2. Αγγλία            2     1-1-0    1-0     4
3. Κροατία           2     0-1-1    1-2     1
4. Σκοτία            2     0-1-1    0-2     1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ