Ντάλιτς: «Δεν θα είναι εύκολο για τους Ισπανούς»

Ντάλιτς: «Δεν θα είναι εύκολο για τους Ισπανούς»

Μήνυμα στην Ισπανία έστειλε ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, λίγο πριν από την αναμέτρηση τους για τους «16» του Euro.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, χαρακτήρισε την Ισπανία, την οποία θα αντιμετωπίσει στην Κοπεγχάγη τη Δευτέρα (28/6) στους «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ως «έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του τουρνουά» και αναγνώρισε ότι με τη Σουηδία «όλα θα ήταν ευκολότερα».

«Η Ισπανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους σε αυτό το σημείο του τουρνουά. Με τους Σουηδούς θα ήταν πολύ πιο εύκολο. Αλλά είναι αυτό που είναι», δήλωσε ο Ντάλιτς, που οδήγησε την Κροατία στην δεύτερη θέση του 4ου ομίλου.

«Η Ισπανία έδειξε την ποιότητά της απέναντι στη Σλοβακία. Είναι μια νεαρή, γρήγορη και ενεργητική ομάδα, με ένα παιχνίδι που βασίζεται σε υψηλή πίεση, σε πολλούς συνδυασμούς και στην αναζήτηση κενών χώρων», ανέλυσε ο Ντάλιτς.

«Θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο για να τους νικήσουμε. Αλλά έχουμε τις αρετές μας, οπότε ούτε γι΄ αυτούς θα είναι εύκολο», προειδοποίησε ο προπονητής της Κροατίας, ο οποίος περιμένει έναν αγώνα «με πολλή πίεση».

«Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την Ισπανία. Το δείξαμε στο Nations League. Αλλά τώρα είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα με πολλούς νέους παίκτες», πρόσθεσε.

«Στους δύο πρώτους αγώνες του Euro, οι Ισπανοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι, αλλά ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας, να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το στυλ παιχνιδιού και να επιτεθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ