Ζιρού: «Εάν η Γαλλία πάρει το EURO θα πάω τον Μπενζεμά για καρτ»

Ζιρού: «Εάν η Γαλλία πάρει το EURO θα πάω τον Μπενζεμά για καρτ»

Ο Ολιβιέ Ζιρού θυμήθηκε την... μπηχτή του Καρίμ Μπενζεμά και έδωσε στον συμπαίκτη του μία υπόσχεση, σε περίπτωση που η Γαλλία κατακτήσει το Euro 2020.

Ο Ολιβιέ Ζιρού υποσχέθηκε να πάει τον Καρίμ Μπενζεμά σε πίστα go-kart, σε περίπτωση που η Γαλλία καταφέρει να κατακτήσει το Euro 2020.

Ωστόσο η πρόταση αυτή, διόλου τυχαία δεν ήταν, αφού κάποια στιγμή στο παρελθόν, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε… αυτοαποκληθεί ως μονοθέσιο της Formula 1, παρομοιάζοντας τον Ζιρού με ένα καρτ. Βεβαίως οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί και ο παίκτης της Τσέλσι φρόντισε να το τονίσει στην συνέντευξη του.

«Οι δηλώσεις που έκανε για μένα με έκαναν να γελάω, πράγματι, με έκανε να γελάω. Το πήρα καλά εκείνη τη στιγμή και ακόμα περισσότερο σήμερα. Πρέπει να είσαι σε θέση να συγχωρήσεις και να μην κρατάς κακία. Η πίστη μου μου επιτρέπει να είμαι ήρεμος», ανέφερε αρχικά στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» και εν συνεχεία συμπλήρωσε:

«Εάν κερδίσουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, θα πάμε και οι δύο να το γιορτάσουμε για go-kart, θα είναι μια όμορφη φωτογραφία. Και έχω μια κάρτα για να παίξω επειδή δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες παρόμοιοι με το προφίλ μου. Είμαι εδώ να απαντήσω και να συνεισφέρω όσο μπορώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ