Αγγλία για το «It’s coming home», Δανία για το όνειρο

Αγγλία για το «It’s coming home», Δανία για το όνειρο

Αγγλία και Δανία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους απόψε στο «Γουέμπλεϊ» με στόχο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, όπου περιμένει ήδη η Ιταλία...

Η Ιταλία κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό της 11ης Ιουλίου απέναντι στην Ισπανία μέσω της… ρώσικης ρουλέτας σε έναν επικό ημιτελικό.

Απόψε προκύπτει και η αντίπαλη ομάδα της Σκουάντρα Ατζούρα. Αγγλία και Δανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Λονδίνο (22:00) με στόχο φυσικά τη δεύτερη θέση του τελικού. Οι γηπεδούχοι Άγγλοι για το «It’s coming home» και οι Δανοί για το μεγάλο όνειρο.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κατάφερε να επικρατήσει εύκολα της Ουκρανίας στον προημιτελικό της Ρώμης, καθώς διέλυσε την ομάδα του Σεβτσένκο με 4-0 και προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά.

Η Δανία από την άλλη ήταν για ακόμη μία φορά σε τρελά κέφια και κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Τσεχίας για να κλειδώσει το δικό της εισιτήριο στα ημιτελικά. Μένει να φανεί ποια από τις δύο θα είναι και η ομάδα που θα ολοκληρώσει το παζλ του φετινού τελικού του Euro και θα αντιμετωπίσει την Ιταλία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ