Μαρτίνεθ: «Έχουμε μπροστά μας σημαντικά ματς»

Μαρτίνεθ: «Έχουμε μπροστά μας σημαντικά ματς»

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έβαλε τέλος στα σενάρια περί ενδεχόμενης αποχώρησής του από τον πάγκο του Βελγίου, δηλώνοντας πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του μέχρι τέλους.

Ο αποκλεισμός του Βελγίου από την Ιταλία στην προημιτελική φάση του Euro 2020, πυροδότησε σενάρια περί ενδεχόμενης αποχώρησης του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ απ’ τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός φρόντισε σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (08/07) να βάλει ένα τέλος στις φημολογίες.

«Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Σεπτέμβριο. Είμαι απόλυα αφοσιωμένος σε αυτούς τους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με την Εσθονία, την Τσεχία και τη Λευκορωσία».

Το Βέλγιο έχει επίσης μπροστά του το Final Four του Nations League τον προσεχή Οκτώβριο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στον ημιτελικό, με τον Μαρτίνεθ να έχει μπροστά του ακόμη μία πρόκληση για ένα τρόπαιο, ενώ όπως τόνισε «…σκοπεύω να τιμήσω το συμβόλαιό μου μέχρι τέλους, δηλαδή μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Και ίσως κι ακόμη περισσότερο. Εάν κάποια στιγμή αισθανθώ πως δεν μπορώ να φέρω κάτι περισσότερο στην Εθνική Ομάδα του Βελγίου και στο βελγικό ποδόσφαιρο, θα είμαι ο πρώτος που θα φύγει. Κι αυτός θα είναι κι ο μοναδικός λόγος…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ