Κέιν: «Εχουμε μία υπέροχη ομάδα»

Κέιν: «Εχουμε μία υπέροχη ομάδα»

Μόνο καλά είχε να πει για την ομάδα του ο Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο φορ ωστόσο να πλέκει και το εγκώμιο των Ιταλών στόπερ.

Υπέροχη χαρακτήρισε την ομάδα του ο Χάρι Κέιν λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό με την Ιταλία. Ο Άγγλος επιθετικός ανέφερε πως τα «τρία λιοντάρια» διαθέτουν μία τρομερή ομάδα, ωστόσο δεν παρέλειψε να μην αναφερθεί και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Ιταλών, καθώς στάθηκε στους Κιελίνι και Μπονούτσι.

«Είναι δύο απίστευτοι αμυντικοί με μεγάλη εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να παίξω εναντίον τους και μπορώ να πω, ότι είναι από τους καλύτερους στη θέσην τους. Αλλά σ΄ αυτό το ματς, δεν θα είμαι μόνο εγώ εναντίον τους. Έχουμε μια υπέροχη ομάδα με μεγάλη δύναμη, οπότε πολλά μπορούν να συμβούν.

Θα ήθελα να σκοράρω 3 ή 4 φορές στα ματς του ομίλου. Ομως σε αντίθεση με ότι έκανα στο Μουντιάλ -όπου σπατάλησα συναισθηματική ενέργεια στα πρώτα ματς- τώρα έχω την εμπειρία και δεν ήθελα να παρασυρθώ. Πρέπει να μείνουμε στην στιγμή και απλά να γνωρίζουμε, ως παίκτης και ως ομάδα, ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Είναι μέρος της μαθησιακής διαδικασίας και ελπίζω ότι θα τελειώσω την δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ