Το Skysports βαθμολόγησε τον Σακά με «10» παρά το χαμένο πέναλτι

Το Skysports βαθμολόγησε τον Σακά με «10» παρά το χαμένο πέναλτι

Το Skysports εκτίμησε το γεγονός ότι ο Μπουκάγιο Σάκα δε φοβήθηκε την εκτέλεση του κρίσιμου πέναλτι και τον βαθμολόγησε με «10» δείχνοντας διαφορετικό σκεπτικό από πολλούς.

Το Skysports στη βαθμολογία που έδωσε στον Μπουκάγιο Σάκα, επέλεξε να μη σταθεί στο γεγονός ότι αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί το τρόπαιο για τα «τρία λιοντάρια».

Σε αντίθεση με τους περισσότερους προτίμησε να σταθεί σε ένα πρότερο χρονικό σημείο, το θάρρος που επέδειξε ο νεαρός και δεν δίστασε να αναλάβει την ευθύνη σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

Συγκεκριμένα στην αιτιολόγηση της βαθμολόγησης του παίκτη, το Βρετανικό δίκτυο αναφέρει:

«Πρέπει ν’ αναφερθεί το πόσο βελτιώθηκε η Αγγλία μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και την αλλαγή διάταξης.Όμως η μόνη βαθμολόγηση που μπορεί να γίνει είναι για την αναγνώριση ότι, στην πιο πιεστική αθλητική στιγμή που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, ένας 19χρονος που δεν είχε παίξει σχεδόν ποτέ με τη χώρα του πριν τη φετινή χρονιά και ποτέ δεν είχε εκτελέσει πέναλτι στην ομάδα του, πήρε την πρωτοβουλία ν’ αναλάβει ένα πιθανώς αποφασιστικό χτύπημα, όταν τόσοι πολλοί από τους έμπειρους συμπαίκτες του έκαναν πίσω.

Η Αγγλία θα έπρεπε να μην έχει βάλει τον νεαρό σε αυτή τη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ