Το μήνυμα του Σακά στους ρατσιστές: «Στο τέλος νικάει πάντα η αγάπη»

Το μήνυμα του Σακά στους ρατσιστές: «Στο τέλος νικάει πάντα η αγάπη»

Ο Μπουκαγιό Σακά έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχθηκε, τονίζοντας πως στο τέλος νικάει πάντα η αγάπη.

Η Αγγλία ηττήθηκε στα πέναλτι από την Ιταλία στον τελικό του Euro και έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην ιστορία της. Μοιραίοι της διαδικασίας ήταν οι Σακά, Ράσφορντ και Σάντσο, οι οποίοι αστόχησαν στις δικές τους εκτελέσεις.

Μια μερίδα των Άγγλων φιλάθλων δεν το πήρε ψύχραιμα και επεκτάθηκε, εξαπολύοντας ρατσιστικές επιθέσεις στους τρεις παίκτες. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έσπευσαν να κατακρίνουν αυτές τις ενέργειες, με τους πρωταγωνιστές να στέλνουν το δικό τους μήνυμα μετά από λίγες μέρες.

Πρώτοι το έπραξαν οι Ράσφορντ και Σάντσο, με τον Μπουκαγιό Σακά να παίρνει την σκυτάλη. Ο νεαρός εξτρέμ της Άρσεναλ κοινοποίησε στα social media του, το μήνυμα του για όσα επακολούθησαν του τελικού του Γουέμπλεϊ, τονίζοντας στο τέλος πως «η αγάπη πάντα νικάει».

«Ευχαριστώ όλους εκείνους που μου έστειλαν ένα ωραίο μήνυμα ή είχαν να μου πουν μία καλή κουβέντα, μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Euro 2020, κόντρα στην Ιταλία. Τους είμαι ευγνώμων. Από τη στιγμή που έχασα το πέναλτι ήξερα τι ύφος θα έχουν τα περισσότερα μηνύματα που θα λάμβανα στα social media. Όχι μόνο εγώ. Αλλά τόσο ο Σάντσο όσο και ο Ράσφορντ. Ωστόσο, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, ώστε στο μέλλον κανείς ενήλικος ή μικρότερος να μην δεχτεί ξανά τέτοια μηνύματα.

Είναι μία θλιβερή πραγματικότητα. Είναι κρίμα όλες αυτές οι πλατφόρμες ενώ έχουν τόση δύναμη στα χέρια τους να μην κάνουν τίποτα για να σταματήσουν αυτά τα μηνύματα. Αλλά στο τέλος πάντα η αγάπη νικάει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ