Βατσλίκ – «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, μπορούμε να πάμε μακριά στην Ευρώπη»

Βατσλίκ – «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, μπορούμε να πάμε μακριά στην Ευρώπη»

Ο Τσέχος τερματοφύλακας μίλησε στην πατρίδα του για τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι στόχος των Πειραιωτών είναι να κάνουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του παραχώρησε ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας μιλώντας στο «CT Sport» χαρακτήρισε μεγάλο σύλλογο τον Ολυμπιακό και επισήμανε ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

«Είναι κρίμα που δεν προκριθήκαμε στο Champions League στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο σύλλογος μπορεί να πάει μακριά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε να κάνουμε μία καλή πορεία», ανέφερε αρχικά ο Τσέχος τερματοφύλακας.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον Ολυμπιακό: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολλά μεγάλα ονόματα. Για παράδειγμα εδώ υπάρχει ο Κριστιάν Καρεμπέ. Όταν βγαίνουμε στο δρόμο αρκετός κόσμος θέλει να μας μιλήσει και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος εδώ».

Για τη ζωή στην Αθήνα: «Ο κόσμος είναι υπέροχος, όλοι μιλούν αγγλικά, ο ήλιος λάμπει και ο σύλλογος είναι πολύ σημαντικός για τον κόσμο. Γι’ αυτό η ατμόσφαιρα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων είναι ενδιαφέρουσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ