Οι σκέψεις του Αναστασιάδη και η πιθανή εντεκάδα της Εθνικής

Οι σκέψεις του Αναστασιάδη και η πιθανή εντεκάδα της Εθνικής

Ο Άγγελος Αναστασιάδης περιμένει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για να αποφασίσει τους «11» για το ματς με τη Βοσνία, όμως υπάρχουν κάποια ανοιχτά θέματα σε μερικές θέσεις.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βοσνία σε ένα ματς πολύ σημαντικό για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει αποφασίσει για την εντεκάδα του σημαντικού ματς στη Ζένιτσα, λόγω του ανοιχτού θέματος με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και θα προβληματίζεται μέχρι και την τελευταία στιγμή για τον σχηματισμό και για κάποια πρόσωπα.

Αν ο Σωκράτης καταφέρει και είναι διαθέσιμος τότε ο Έλληνας τεχνικός θα πάει στο 4-2-3-1 με Βλαχοδήμο, Σωκράτη, Σιόβα, Μπακάκη, Κούτρη, Ζέκα, Κουρμπέλη ή Σάμαρη, Φορτούνη, Μασούρα, Δώνη και Κουλούρη. Ο Παπασταθόπουλος έχει προπονηθεί κανονικά την Δευτέρα αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης θα τον δει και την Τρίτη στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς, ενώ όπως είπε και σε δηλώσεις του θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Αν ο αμυντικός της Άρσεναλ δεν τα καταφέρει τότε ο Αναστασιάδης θα αλλάξει τα πλάνα του και θα έχει διάφορες εκδοχές. Από το 3-5-2, το 5-3-2 μέχρι και το 3-4-2-1. Σε έναν σχηματισμό 3-4-2-1 μπορεί να υπάρξει στα μετόπισθεν και μπροστά από τον Βλαχοδήμο τριάδα με Σιόβα, Ρισβάνη και Κουρμπέλη για να έχει ως ακραίους στον άξονα με τα σχετικά ανεβάσματα τους Μπακάκη & Κούτρη, εσωτερικούς χαφ τους Ζέκα και Σάμαρη και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Δώνη τους Φορτούνη και Μασούρα.

Ο Αναστασιάδης προβληματίζεται αρκετά και για τα άκρα των Βόσνιων, ενώ ασχέτως τη διάταξη της ΕΘνικής οι σίγουροι της 11άδας του Αναστασιάδη δείχνουν να είναι οι Βλαχοδήμος, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης, Μπακάκης, Ζέκα, Σάμαρης και Φορτούνης και ίσως ο Δώνης. Από εκεί και πέρα όλα εξαρτώνται από την κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ