Με 3 στην άμυνα και δίδυμο στην επίθεση Φορτούνη, Δώνη

Με 3 στην άμυνα και δίδυμο στην επίθεση Φορτούνη, Δώνη

Με τρεις στόπερ η Ελλάδα στον αγώνα με την Βοσνία. Οι Παπασταθόπουλος, Κουρμπέλης και Σιόβας θα βρίσκονται μπροστά από τον Βλαχοδήμο, ενώ οι Φορτούνης και Δώνης θα είναι το δίδυμο στην επίθεση.

Εκπλήξεις επεφύλασσε στον προπονητή της Βοσνίας, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, ο Αγγελος Αναστασιάδης, με τον έμπειρο τεχνικό να παρατάσσει την Ελλάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και σύστημα 5-3-2.

Συγκεκριμένα, ο Αναστασιάδης ξεκινάει την Εθνική με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια και τους Σιόβα, Παπασταθόπουλο και Κουρμπέλη στην τριάδα μπροστά από τον πορτιέρο της Μπενφίκα, ενώ στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Κούτρης και Μπακάκης.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Ζέκα, Μπουχαλάκης και Σάμαρης, με τον Φορτούνη πίσω από τον Τάσο Δώνη. Ο άσος της Στουτγκάρδης θα είναι η αιχμή του δόρατος, καθώς ο Κώστας Μήτρογλου τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο Αναστασιάδης κάλεσε στην Εθνική τον Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο Αναστασιάδης αιφνιδιάζει τον προπονητή της Βοσνίας και περιμένει από τους παίκτες του να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ζένιτσα, που θα βοηθήσει την γαλανόλευκη να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ