Έπαθε… Πέδρο Μαρτίνς ο Άγγελος Αναστασιάδης! (pics)

Έπαθε… Πέδρο Μαρτίνς ο Άγγελος Αναστασιάδης! (pics)

Θυμάστε την επική αντίδραση του προπονητή του Ολυμπιακού μετά την χαμένη ευκαιρία του Φετφατζίδη στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ; Ε, ο ομοσπονδιακός μας προπονητής τον «μιμήθηκε» στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βοσνία!

Τον περασμένο Οκτώβρη, στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, μας χάρισε την πιο επική (εξωαγωνιστική) στιγμή της βραδιάς!

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκε η ασύλληπτη ευκαιρία του Γιάννη Φετζατζίδη στην εκπνοή του αγώνα και η  αντίδρασή του ήταν μοναδική.

Όλες οι αντιδράσεις ήταν εντυπωσιακές, όμως αυτή του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος τράβαγε τα μαλλιά του, απορώντας πως χάθηκε εκείνο το γκολ, έκανε τον γύρο του διαδικτύου!

Το βράδυ της Τρίτης (26/03) στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Βοσνία στην Ζένιτσα, ο Άγγελος Αναστασιάδης, τον… μιμήθηκε τρόπον τινά.

Την στιγμή της ισοφάρισης από τον Δημήτρη Κολοβό η κάμερα στράφηκε στον ομοσπονδιακό μας προπονητή που πανηγύριζε την μεγάλη επαναφορά της Γαλανόλευκης, τραβώντας τα μαλλιά του! Δείτε την… κόμη του Άγγελου Αναστασιάδη, στο κλικ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, όταν δίνει το χέρι του στον ρέφερι του αγώνα!

Θυμηθείτε τα δύο στιγμιότυπα:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ