Πρώτο θέμα στη Sun ο Μπαρέλα και το άτυχο ball boy στο ΟΑΚΑ (pics, vid)

Πρώτο θέμα στη Sun ο Μπαρέλα και το άτυχο ball boy στο ΟΑΚΑ (pics, vid)

Πρώτο θέμα στο ένθετο του ποδοσφαίρου στη SUN, είναι ο Νικολό Μπαρέλα και η άτυχη στιγμή του στο παιχνίδι της Ιταλίας με την Εθνική!

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης της Εθνικής Ιταλίας κόντρα στη Γαλανόλευκη στο ΟΑΚΑ, ο Νικολό Μπαρέλα νευριασμένος μετά από μία άστοχη προσπάθειά του, χτύπησε με τη μπάλα ένα ball boy και συνειδητοποιώντας τι έχει συμβεί έσπευσε να του ζητήσει συγγνώμη παίρνοντάς τον αγκαλιά, με την SUN να ασχολείται εκτενώς με το εν λόγω περιστατικό!

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία, λίγο πριν οι Ιταλοί ανοίξουν το σκορ στο 23′, ο Μπαρέλα προσπάθησε να κάνει το γύρισμα από δεξιά, ο Παπασταθόπουλος έκανε τάκλιν και η μπάλα πέρασε άουτ, αφού πρώτα ξαναχτύπησε στο σώμα του Ιταλού.

Ο 22χρονος χαφ της Κάλιαρι, που σύμφωνα με τους Άγγλους είναι μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ, έξαλλος με την προσπάθειά του, εξαπέλυσε μια «βολίδα» η οποία χτύπησε στο πρόσωπο έναν πιτσιρικά που ήταν πίσω από το τέρμα της Εθνικής.

Αμέσως πήδηξε την διαφημιστική πινακίδα, πλησίασε τον μικρό και του ζήτησε συγγνώμη παίρνοντάς τον αγκαλιά και φιλώντας τον στο μέτωπο.

Ο νεαρός άσος που… ανάγκασε σκάουτερς των Κανονιέρηδων να ταξιδέψουν στη χώρα μας, για να τον δουν να αγωνίζεται δια ζώσης, έδειξε μεγάλη ευαισθησία με τον μικρό.

Η εν λόγω στιγμή μάλιστα, που φιγουράρει στα πρώτα θέματα της βρετανικής Sun, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες των social media να μη δείχνουν… ιδιαίτερη συμπάθεια με το πάθημα του μικρού.

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο:

https://www.youtube.com/watch?v=US3opSiP0Wc

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ