Αναστασιάδης: «Ο κ. Παπασταθόπουλος βγάζει τον εαυτό του εκτός Εθνικής…»

Αναστασιάδης: «Ο κ. Παπασταθόπουλος βγάζει τον εαυτό του εκτός Εθνικής…»

Χοντραίνει η κόντρα στο εσωτερικό της Εθνικής με τον Άγγελο Αναστασιάδη να απαντά δημόσια στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με σκληρές εκφράσεις.

Η ήττα από την Αρμενία φαίνεται πως δημιουργεί χάσμα στην Εθνική. Στις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου πως χρειάζονται άμεσα αλλαγές και πως η Εθνική με την εικόνα που παρουσιάζει δεν είναι για… πουθενά, ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε δημόσια με την παρακάτω δήλωση, δείχνοντας πως η ομάδα περνάει σε νέα φάση εσωστρέφειας…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αναστασιάδης ως απάντηση στον Παπασταθόπουλο:

«Εγώ να απαντήσω. Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Εγώ το είπα βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Εγώ πιστεύω πως μπορούμε. Εάν ο κ. Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει δεν μπορεί να είναι εδώ. Όποιος έχει αυτήν την άποψη δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε; Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω.

Εμένα όμως δεν μου είπε ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Να μας το έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ’ έξω από την Εθνική. Να γλιτώσουμε τα άλλα παιδιά. Ρωτήστε λοιπόν τον Φορτούνη, τον Σιόβα και τον Σάμαρη για το εάν κάποιος από αυτούς δεν το πιστεύει. Αυτή είναι η απάντηση που σας δίνω εγώ.

Στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, ενώ έκλεισε και πάλι αναφερόμενος στις δηλώσεις Παπασταθόπουλου:

Για την εικόνα της ομάδας, τους εγωισμούς αλλά και για το αν υπάρχουν σκέψεις παραίτησης: «Ποιος να συνεχίσει εγώ; Γιατί να παραιτηθώ; Υπάρχει κάποιος λόγος; Ακούστε το κατάλαβα το τι λέτε. Οι εγωισμοί; Ποιοι εγωισμοί; Δεν έχει καμία σχέση αυτή η ερώτηση με το αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ θα μιλήσω για το παιχνίδι. Για αυτό είμαστε εδώ.

Θα μιλήσω για το παιχνίδι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα. Είμαι πικραμένος από το αποτέλεσμα. Τώρα εάν δεν την είδατε καλή είναι μία προσωπική μας άποψη. Εμείς σήμερα αδικήσαμε πολύ τους εαυτούς μας. Βρεθήκαμε πάλι να χάνουμε δίχως να υπάρχει λόγος. Χάσαμε ευκαιρίες και παίξαμε ποδόσφαιρο. Κάναμε τρία λάθη και δώσαμε γκολ. Γιατί γίνονται τα λάθη; Φταίει ο προπονητής που δίνει ο παίκτης λάθος πάσα; Φταίει ο προπονητής. Η ομάδα έκανε πολύ καλή παρουσία για μένα με τις συνθήκες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή».

Για τα εμφανέστατα αμυντικά προβλήματα: «Δεν είμαστε καλοί άνθρωποι. Εμάς δεν μας ανάγκασε κανένας να κάνουμε τα λάθη. Τι να πω για τις λάθος πάσες; Τι να πω; Να πω για τον Σιώπη; Που μπήκε και τραυματίστηκε το παιδί και δεχθήκαμε γκολ; Είμαστε σε κακό φεγγάρι. Δεν θα μας θέλει από πάνω. Οι άλλοι είναι καλύτεροι και δεν θα μας τα δίνουν. Εάν δείτε στο 3ο γκολ η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και ενώ είμαστε έξι γυρίζει στον έναν παίκτη. Δεν τα παράτησαν οι παίκτες. Θυσιάζουν τις διακοπές τους. Κάνουμε μία λάθος εκτίμηση. Δεν είμαι στους ανθρώπους που λένε συγκεκριμένα. Είπα για τον Σιώπη διότι τραυματίζεται στον χώρο του κέντρου και μένουμε με δέκα και δεχόμαστε γκολ. Εμείς πληρώνουμε τα δικά μας σφάλματα ενώ οι αντίπαλοι δεν τα πληρώνουν».

Τα χαμένα ημίχρονα και τα… κενά διαστήματα που αδικούν την προσπάθεια της ομάδας: «Εάν το βλέπουμε; Το έχουμε συζητήσει και δυστυχώς επαναλαμβάνεται. Είναι αδιανόητο. Απάντηση δεν υπάρχει. Σήμερα μετά το γκολ που δεχθήκαμε έκανε φάσεις. Το πάλεψε. Έκανε φάσεις. Εάν δείτε και την φάση του Κουλούρη. Ένα ματς εάν ξεκινήσει και τελειώσει στραβά το ήθελε ο πάνω. Δεν μας θέλει. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών. Δεν το βλέπετε εσείς πως προσπαθούσανε με δέκα παίκτες έως το 95′; Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο.

Έχουμε γύρω στις 15 πλαγιοκοπήσεις στο α’ μέρος. Μην αδικείτε τόσο τα παιδιά. Κάντε κριτική σε μένα αλλά μην αδικείτε τα παιδιά. Εγώ εστιάζω στην προσπάθεια που γίνεται. Εάν την έκανε αυτήν την δήλωση ο αρχηγός της Εθνικής με στεναχωρεί. Εμείς και χωρίς αυτόν θα συνεχίσουμε και θα τα καταφέρουμε. Εάν είμαστε εδώ μέχρι το τέλος εγώ και τα παιδιά αυτά θα το κάνουμε πραγματικότητα. Βλέπω τους αντιπάλους και τα παιδιά τα δικά μου. Αυτή είναι η απάντηση η δική μου και στον κ. Παπασταθόπουλος και σε όλους. Εγώ είμαι στην διάθεσή τους. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι μέχρι τον Νοέμβριο και να πάω εκεί την Εθνική. Εάν δεν κάνω θα φύγω. Εάν το κάνω όμως; Ελάτε να τα ρωτήσετε τα παιδιά. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλα βήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ