Διχασμένοι οι διεθνείς με Αναστασιάδη

Κάποιοι από τους διεθνείς ήταν αρνητικοί εξαρχής με την επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας ενώ άλλοι είναι υπέρ του Ελληνα τεχνικού ζητώντας του να παραμείνει στο πόστο του παρά τις δύο ήττες από Ιταλία και Αρμενία.


Διχασμένοι οι διεθνείς με Αναστασιάδη | to10.gr

Η κατάσταση στην Εθνική ομάδα έχει ξεφύγει και μόνο εικόνα ενότητας δεν προκύπτει από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Ο Μαρτίνς που διέσυρε την «εξυγίανση» και οι άμπαλοι…

Σε στρατόπεδα φαίνεται πως είναι χωρισμένοι οι παίκτες καθώς σύμφωνα με τη «Live Sport» υπάρχουν αυτοί που πριν ακόμη αναλάβει ο Αγγελος Αναστασιάδης ήταν αρνητικοί με την επιλογή του αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που είναι υπέρ του Ελληνα τεχνικού.

Οι πρώτοι είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους σχετικά με το κατά πόσο έχει τη δυνατότητα ο συγκεκριμένος προπονητής να βελτιώσει την ομάδα και να την οδηγήσει στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Euro 2020.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που είδαν με καλό μάτι την πρόσληψη του Αγγελου Αναστασιάδη, όπως σημειώνεται, θεώρησαν ότι μαζί του θα έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν και να πάρουν πιο πολύ χρόνο συμμετοχής ενώ κάποιοι μετά την ήττα από την Αρμενία και τα όσα ακολούθησαν, φέρονται να του τηλεφώνησαν και να του ζήτησαν να παραμείνει.

Το συμπέρασμα απ’ όλα αυτά είναι πως η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κι αν δεν βρεθεί άμεσα κάποια λύση, η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ