Μασούρας: «Ομαδική αποτυχία, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι…»

Μασούρας: «Ομαδική αποτυχία, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι…»

Ο σκόρερ της Εθνικής μίλησε για την εμφάνιση της γαλανόλευκης απέναντι στο Λιχτενστάιν και τόνισε ότι οι Ελληνες διεθνείς θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας η ισοπαλία απέναντι στο αδύναμο Λιχτενστάιν (1-1), με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τους διεθνείς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό γκολ της γαλανόλευκης, τόνισε ότι οι Ελληνες διεθνείς θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μασούρας:

«Σαφώς σε τέτοιες βραδιές δεν παίζει ρόλο το γκολ και οι προσωπικές επιτυχίες αλλά η ομαδική αποτυχία που είναι πάνω από όλα. Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι κάναμε αρκετά καλά πράγματα που θα κρατήσουμε για τη συνέχεια, θα σηκώσουμε κεφάλι και θα συνεχίσουμε. Η Εθνική υπάρχει και θα υπάρχει.

Έχουμε πει όλοι ότι θα κάνουμε νέα αρχή, όχι μόνο στα λόγια. Πιστεύω ότι έχουν έρθει σημάδια ότι αυτή είναι πραγματικά μια νέα αρχή, θα το προσπαθήσουμε ως το τέλος της φάσης, χωρίς άγχος, αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης. Λέμε σε όλους τους Έλληνες και τον προπονητή ότι όσο θα μας καλεί η Εθνική θα δίνουμε την ψυχή μας για να είμαστε αξιοπρεπείς και για να φτιάξουμε ένα σκαλί πάνω στο οποίο θα πατήσουμε στη συνέχεια.

Είναι σίγουρα λυπηρό το να δίνουμε βαθμούς σε τέτοιου είδους ομάδες, αλλά γενικότερα έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο και δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες που παίζουν κλειστά να σκοράρει και να παίρνει αποτελέσματα με μια αντεπίθεση. Αυτή την εβδομάδα νομίζω κάναμε βήματα μπροστά, μόνο αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ