Τα πλάνα του Μαντσίνι για το ματς με την Ελλάδα

Τα πλάνα του Μαντσίνι για το ματς με την Ελλάδα

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποκάλυψε τα πλάνα του για την αρχική 11άδα της Ιταλίας κόντρα στην Ελλάδα μέσω της ανοιχτής προπόνηση της Τρίτης.

Η Εθνική Ιταλίας ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τον εκλέκτορα της «σκουάντρα ατζούρα» να αποκαλύπτει τα πλάνα του στους εκπροσώπους τύπου, μέσω των επιλογών του, στην ανοιχτή προπόνηση της Τρίτης στο Κοβερτσάνο.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια των προκριματικών, η «σκουάντρα ατζούρα» θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3, με τον Μαντσίνι να δίνει φανέλα βασικού στην προπόνηση, στους εξής: Ντοναρούμα- Ντ’Αμπρόζιο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Σπινατσόλα (άμυνα)- Μπερναρντέσκι, Ζορζίνιο, Βεράτι (μεσαία γραμμή), Κιέζα, Μπελότι και Ινσίνιε (επιθεση).

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, ο τεχνικός της Ιταλίας έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 παίκτες, με δύο θέσεις να παραμένουν ανοιχτές. Μπαρέλα και Μπερναρντέσκι δίνουν μάχη για μία θέση στον άξονα και οι Μπελότι και Ιμόμπιλε για εκείνη του σέντερ φορ.

Η Εθνική Ιταλίας έχει κάνει το 6/6 στον προκριματικό όμιλο μέχρι στιγμής και σε περίπτωση που επιβληθεί και του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα «σφραγίσει» και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ