Η CF Benfica και τα τροφεία για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Η CF Benfica και τα τροφεία για τον Ρούμπεν Σεμέδο

Ο πρόεδρος της ομάδας που ανέδειξε τον Ρούμπεν Σεμέδο, μιλάει για τροφεία από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τη... δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποτελεί ένα από τα βασικά πρόσωπα της Εθνικής Πορτογαλίας. Μέσα σε 15 μήνες, ο νυν κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, έκανε ένα απίθανο ταξίδι. Από τη φυλακή, στον Ολυμπιακό, το Champions League και τώρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Με την κλήση του να είναι το πιο ενδιαφέρον και ιντριγκαδόρικο θέμα των ημερών στην πατρίδα του.

Μάλιστα, με αφορμή την κλήση του Σεμέδο από τον Φερνάντο Σάντος, προέκυψε και ένα θέμα με τα τροφεία που διεκδικεί η ομάδα που τον ανέδειξε. Η Clube Futebol Benfica, είναι ένας ερασιτεχνικός σύλλογος που αγωνίζεται στα τοπικά της Λισσαβόνας και έχει βάσει στη γειτονιά Μπενφίκα, στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Ο πρόεδρος της CF Benfica, Ντομίνγκες Εστανισλάου, αφού εξέφρασε τη χαρά του για την κλήση του Σεμέδο στην εθνική Πορτογαλίας και την περηφάνια του για το γεγονός ότι είναι ακόμη ένας παίκτης που προέρχεται από την ομάδα του, υποστήριξε ότι ο σύλλογος περιμένει να πληρωθεί τις 300.000 € που προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA. Για τη μεταγραφή του Σεμέδο από τη Βιγιαρεάλ στον Ολυμπιακό, αλλά και από εκείνη του Ζέλσον Μαρτίνς, από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Μονακό.

Ο Εστανισλάου, αφού υποστήριξε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε επαφές με τους εμπλεκόμενους συλλόγους, για να βρεθεί λύση, αναφερόμενος στον Σεμέδο, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Ρούμεν Σεμέδο είναι σε μια πολύ φάση και είμαι χαρούμενος ότι η ζωή αλλά και ο προπονητής της εθνικής ομάδας του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι από τη CF Benfica έχουν βγει πολύ σημαντικές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Καθώς πέραν των Σεμέδο και Ζέλσον Μαρτίνς, έχουν αναδειχθεί παίκτες όπως ο Πάουλο Μπέντο (αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού) και ο επίσης διεθνής μπακ της Λέστερ, Ρικάρντο Περέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ