Σταφυλίδης: «Σεβόμαστε ό,τι λέει ο προπονητής, εμείς πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση»

Σταφυλίδης: «Σεβόμαστε ό,τι λέει ο προπονητής, εμείς πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση»

Ο Κώστας Σταφυλίδης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ιταλία πως οι παίκτες έφεραν την Εθνική στην κατάσταση την οποία βρίσκεται τώρα, οι ίδιοι πρέπει να το γυρίσουν κιόλας.

Στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού (12/10, 21:45) αγώνα της Ιταλίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020, ο Κώστας Σταφυλίδης τόνισε πως όλοι στην Εθνική σέβονται τις επιλογές του προπονητή, ενώ οι παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση, καθώς είναι ευθύνη τους η τωρινή εικόνα.

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε ο Σταφυλίδης:

Για τον αγώνα με την Ιταλία: «Αντιλαμβανόμαστε το τι μπορεί να ζητάει και ο κόσμος και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Εθνική».
Για το κίνητρο που υπάρχει όταν παίζεις για την Εθνική και τις επιλογές του Φαν’τ Σιπ: «Όσον αφορά στις απουσίες είναι επιλογές του προπονητή. Σεβόμαστε ότι λέει. Κάθε απόφαση υπάρχει μετά από σκέψη. Υπακούμε στο πλάνο του. Όσο για το κίνητρο είναι πως παίζουμε στην Εθνική, όχι στις ομάδες μας. Πάντα έχεις κίνητρο με μία μεγάλη Εθνική απέναντί σου, όπως της Ιταλίας, που έχει μεγάλα αστέρια».
Για την κατάσταση στην οποία έχει επέλθει η Εθνική και για το αν θέλουν να… χαλάσουν τη γιορτή των Ιταλών: «Νομίζω ότι δεν είναι τόσο σημαντικό να τους χαλάσουμε την γιορτή. Να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για εμάς. Αυτό είναι το σημαντικό. Εμείς φέραμε την κατάσταση εδώ και πρέπει να το γυρίσουμε. Δεν μας απασχολεί εάν είναι η Αρμενία ή η Ιταλία. Πρέπει να παίξουμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ