Με Πασχαλάκη βασικό η Εθνική απέναντι στην Ιταλία

Με Πασχαλάκη βασικό η Εθνική απέναντι στην Ιταλία

Ο Τζον Φαν' τ Σιπ παρά το γεγονός ότι είχε αρχικά τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη εκτός αποστολής, αναμένεται να τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του σημερινού αγώνα με την Ιταλία (21:45). Φανέλα βασικού παίρνουν και οι Χατζηδιάκος, Λημνιός, Μπακασέτας.

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (21:45) την Ιταλία, σε μια αναμέτρηση στην οποία ο Τζον Φαν’ τ Σιπ θα παρατάξει αρκετά νέα πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Αλέξαναδρο Πασχαλάκη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν εκτός αποστολής, υπολογίζεται γαι βασικός.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που έχει χάσει τη θέση βασικού και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήταν εκτός της 23άδας με την «σκουάντρα ατζούρα», αλλά ο τραυματισμός του Βασίλη Μπάρκα, τον έφερε άρον άρον στην αποστολή.

Εκτός από τον 30χρονο γκολκίπερ, θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρουν οι Χατζηδιάκος, Λημνιός και Μπακασέτας.

Τα πλάνα του Φαν’ τ Σιπ, λοιπόν, έχουν ως εξής: Πασχαλάκης στο τέρμα, Σιόβας και Χατζηδιάκος στα στόπερ, δεξιά ο Μπακάκης και αριστερά ο Σταφυλίδης.

Στη μεσαία γραμμή σε παράτακη ρόμβου, Κουρμπέλης (6άρι), εσωτερικοί χαφ οι Ζέκα, Μπουχαλάκης και στην κορυφή ο Μπακασέτας.

Στην επίθεση οι δύο θα είναι ο Κουλούρης με τον Λημνιό, οι οποίοι σε φάση άμυνας θα ανοίγουν στα άκρα και η διάταξη θα μοιάζει με 4-3-3, με τον Μπακασέτα πρώτο αμυντικό.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ