Εθνική απειρία: Ολοι οι βασικοί κάνουν… 1,5 Μπονούτσι!

Εθνική απειρία: Ολοι οι βασικοί κάνουν… 1,5 Μπονούτσι!

Αν προσθέσει κανείς τις συμμετοχές με το εθνόσημο των ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν βασικοί απέναντι στην Ιταλία βγάζει τον αριθμό 126, τη στιγμή που ο Μπονούτσι έχει μόνος του 91 συμμετοχές με την φανέλα της Σκουάντρα Ατζούρα!

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία στο Ολίμπικο για τα προκριματικά του Euro 2020, με την 11άδα της Εθνικής να απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές, που έχουν λιγοστές συμμετοχές με το εθνόσημο.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Παντελή Χατζηδιάκου, ο οποίος κόντρα στους Ιταλούς πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση με τη γαλανόλευκη φανέλα, ενώ οι Πασχαλάκης και Λημνιός κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στην Εθνική ομάδα.

Αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, από τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στη βασική 11άδα, είναι ο Σταφυλίδης με 27 συμμετοχές! Στη σχετική λίστα ακολουθούν οι Μπακασέτας (21), Ζέκα (18) και Σιόβας (17).

Αν προσθέσει κανείς τις συμμετοχές με το εθνόσημο τους όλων των ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν το ματς με την Ιταλία βγαίνει ο αριθμός 126. Την ίδια ώρα ο κεντρικός αμυντικός της Ιταλίας, Λεονάρντο Μπονούτσι, έχει 91 συμμετοχές στο ενεργητικό του, ενώ ο τεράστιος Τζίτζι Μπουφόν φόρεσε την φανέλα της «σκουάντρα ατζούρα» 176 φορές!

Αναλυτικά οι διεθνείς συμμετοχές και τα γκολ των παικτών που ξεκίνησαν βασικοί απέναντι στους Ιταλούς:

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: 1/0
Μιχάλης Μπακάκης: 10/0
Δημήτρης Σιόβας: 17/0
Παντελής Χατζηδιάκος: 0/0
Κώστας Σταφυλίδης: 27/2
Δημήτρης Κουρμπέλης: 12/1
Κάρλος Ζέκα: 18/2
Ανδρέας Μπουχαλάκης: 8/0
Τάσος Μπακασέτας: 21/0
Δημήτρης Λημνιός: 1/0
Ευθύμης Κουλούρης: 11/0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ