Μπακασέτας: «Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα»

Μπακασέτας: «Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα»

Ο διεθνής μέσος στάθηκε στην ευκαιρία που έχασε και τόνισε ότι το αποτέλεσμα στο Ολίμπικο αφήνει πικρή γεύση στον «γαλανόλευκο» στρατόπεδο.

Ο Μπακασέτας στο 73ο λεπτό του παιχνιδιού της Εθνικής με την Ιταλία στο Ολίμπικο, για τα προκριματικά του Euro 2020, βρέθηκε σε θέση βολής έχοντας απέναντί του πιάτο όλο την εστία του Ντοναρούμα, αλλά έκανε… τσαφ και δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο έμπειρος άσος στάθηκε στην ευκαιρία του και τόνισε ότι αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν πάρει κάτι από το αποψινό παιχνίδι. «Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο καλά το ματς με τις φάσεις που κάναμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χτίζουμε κάτι καλό. Μπορεί να είχα καλή απόδοση σήμερα, όμως δεν στέκομαι ποτέ σε μένα. Δεν μένω σε αυτό πόσο μάλλον που είχα την ευκαιρία να σκοράρω.

Ήταν δύσκολο ματς. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος και θες αυτό το κλικ για να κάνεις την διαφορά. Δουλέψαμε πολύ καλά και ήμασταν διαβασμένοι.

Έχουμε δώσει δικαιώματα και εμείς. Δεν θα κρυφτούμε. Είμαστε απογοητευμένοι που είμαστε σε αυτό το σημείο. Μας αφήνει πίκρα το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο καλά το ματς με τις φάσεις που κάναμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ