Μπαλάκοφ: «Δεν άκουσα ρατσιστικά συνθήματα με την Αγγλία»

Μπαλάκοφ: «Δεν άκουσα ρατσιστικά συνθήματα με την Αγγλία»

Ο τεχνικός της Βουλγαρίας υποστήριξε πως δεν άκουσε ρατσιστικά συνθήματα από τους οπαδούς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Αγγλία.

Εικόνες απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Βουλγαρία – Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2020, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να επιτίθενται με ρατσιστικά συνθήματα κατά των Άγγλων διεθνών, ενώ από το όλο σκηνικό δεν έλειψαν και οι… ναζιστικοί χαιρετισμοί.

Εξαιτίας, μάλιστα, της απαράδεκτης συμπεριφοράς του κόσμου στις κερκίδες, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα δυο φορές, προκειμένου η κατάσταση να μη γίνει ακόμη πιο έκρυθμη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πάντως, ο τεχνικός των Βούλγαρων, Κράσιμιρ Μπαλάκοφ, υποστήριξε πως δεν άκουσε ρατσιστικά συνθήματα από την κερκίδα, ενώ παράλληλα έθιξε τη συμπεριφορά των Άγγλων οπαδών, οι οποίοι, όπως τόνισε, γιούχαραν τον εθνικό ύμνο.

«Προσωπικά δεν άκουσα αυτά τα συνθήματα που λέτε. Είδα πως ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι. Πρέπει να πω ότι υπήρχε απαράδεκτη συμπεριφορά όχι μόνο από τους Βούλγαρους, αλλά και από τους Άγγλους που αποδοκίμαζαν στον ύμνο μας και έβριζαν με χυδαία λόγια τους οπαδούς μας.

Δεν έχει σημειωθεί ποτέ ρατσιστικό συμβάν σε παιχνίδι μας. Αν υπήρξαν τέτοιες συμπεριφορές, πραγματικά ζητώ συγγνώμη και λυπάμαι πολύ. Κανείς μας δεν θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ