Έτσι θα παρατάξει την Εθνική με Βοσνία ο Φαν’τ Σιπ

Έτσι θα παρατάξει την Εθνική με Βοσνία ο Φαν’τ Σιπ

Με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου (12/10) θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ η Εθνική ομάδα για το παιχνίδι με τη Βοσνία.

Με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική μας ομάδα για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Βοσνία στο ΟΑΚΑ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται απόψε (21.45) τους… παλιούς τους γνώριμους στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020, σε έναν αγώνα, όμως, που στερείται βαθμολογικού ενδιαφέροντος για την «γαλανόλευκη».

Με βάση αυτό, ο τεχνικός της ομάδας, Τζον Φαν΄τ Σιπ έχει την ευχέρεια να προχωρήσει σε αρκετούς πειραματισμούς όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, κάτι που έπραξε και στον αγώνα κόντρα στη «Σκουάντρα Ατζούρα».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολλανδός αναμένεται να προχωρήσει σε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά θέση στο βασικό σχήμα πρόκειται να πάρουν οι  Γαλανόπουλος, Γιαννούλης, Μάνταλος και Παυλίδης σε διάταξη 4-3-1-2, με τους Σιόβα, Μπουχαλάκη, Ζέκα και Κουλούρη να μένουν εκτός.

Αναλυτικά η αρχική ενδεκάδα:

Πασχαλάκης, Χατζηδιάκος, Κουρμπέλης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Γαλανόπουλος, Γιαννούλης, Μάνταλος, Λημνιός, Μπακασέτας και Παυλίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ